Ιανουαρίου 28, 2015

Οι "χριστιανοί πατριώτες" δεκανίκι των αθεϊστών (Μανώλη Β. Βολουδάκη)

Δεν ήταν όνειρο, αλλά η αρχή ενός εφιάλτη που πρόκειται να ζήσει, ελπίζω όχι για πολύ, η βασανισμένη μας Ελλάδα. Οι αθεϊστές κατέλαβαν "δημοκρατικά" την εξουσία με την βοήθεια και την συνδρομή των τυχοδιωκτών που καπηλεύτηκαν την θρησκεία και την πατρίδα απλά και μόνο για να εισέλθουν στο Ελληνικό κοινοβούλιο και να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση.

Ο λαός μπορεί να τους έδωσε την ψήφο του, αλλά δεν τους υπόγραψε λευκή επιταγή. Η Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή που σίγουρα θα της κοστίσει πολλά, αλλά ελπίζω και εύχομαι να την διδάξει ακόμα περισσότερα. Η ιστορία του τόπου, δυστυχώς, δεν συνηγορεί στην ελπίδα μου αυτή, αλλά παρόλα αυτά πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μάθουμε όλοι δια της σκληρής οδού του πόνου κάποια πράγματα για τον τόπο μας.

Η Ελλάδα μεγαλούργησε και γνώρισε την ευημερία μόνο όταν η ηγεσία της ήταν αχώριστη και ενωμένη με την εκκλησία και οι άρχοντες της ζούσαν την πίστη. Η χρυσή χιλιετία της Ελλάδας ήταν επί της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και επί της τριετούς διακυβερνήσεως του Ιωάννη Α. Καποδίστρια. Αντίθετα, επί όλων των άλλων διακυβερνήσεων γνώρισε φτώχεια, εξαθλίωση, συρρίκνωση.

Η Ελλάδα δεν κυβερνήθηκε ποτέ από κάποιον που να δηλώνει εκ προοιμίου άθεος και άπιστος. Μπορεί οι μέχρι σήμερα βασιλιάδες, πρόεδροι και πρωθυπουργοί της να ήταν στην πράξη άθεοι, δεν τολμούσαν όμως να το ομολογήσουν γιατί ήξεραν πως θα είχαν την τύχη του κομμουνιστικού κόμματος, που είχε την ανδρεία να ομολογεί την αθεΐα του πληρώνοντας το αντίτιμο του να αρκείται μονίμως στο να εκφράζει το 3% με 5% του Ελληνικού λαού.

Σήμερα, κατά πως φαίνεται άλλαξαν, πολλά. Η πίστη δεν μετράει για τον Έλληνα, όπως επίσης δεν τον ενδιαφέρει να τον κυβερνήσει κάποιος που δεν έχει πολιτικό πρόγραμμα. Ο Έλληνας δεν έχει πια αντίρρηση να τον κυβερνάει η μειοψηφία του 23% -γιατί αυτό είναι το πραγματικό ποσοστό επί του εκλογικού σώματος αντί του πλασματικού 36.34%- μόνο και μόνο γιατί είναι "θυμωμένος". Επιπλέον οι Έλληνες θρησκευόμενοι και πατριώτες στήριξαν ένα απόκομμα της δεξιάς που προσκολλήθηκε, κατά πως διαφαίνεται, στην "αριστερά" για να συμπράξουν στον αποχριστιανισμό και τον αφελληνισμό του έθνους.
Ο αγώνας πλέον γίνεται πολύ δύσκολος και θα δυσκολέψει έτι περαιτέρω κάθε μέρα που θα κυβερνάει τον τόπο το δηλητήριο του έθνους. Η Δύση επικράτησε στην Ελλάδα και αναμένεται ο διαμοιρασμός των λαφύρων. Πιστεύω πως όλο αυτό, μελλοντικά θα εξελιχθεί σε καλό αφού πρώτα, όμως, περάσουμε ένα πολύ μεγάλο διάστημα κόπου, δυσκολιών, βασάνων και διωγμών. Αυτό που με παρηγορεί και με κάνει να ελπίζω είναι πως κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας αναδείχθηκε ο μεγαλύτερος και ο μοναδικός ηγέτης της σύγχρονης Ελλάδας: ο Ιωάννης Α. Καποδίστριας. Μπορεί, και το εύχομαι, από αυτή την κατοχή, που δεν ξέρει κανείς πόσο θα διαρκέσει, να αναδειχθεί ο άξιος συνεχιστής του...

(σχετ. με Εθνικές εκλογές 25ης Ιανουαρίου 2015)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου